процес подачі документів на придбання зброї

Увага❗️❗️ Починаючи з 23 червня 2023 року, процес подачі документів на придбання зброї стане легшим, це можна буде зробити безпосередньо в магазині, не витрачаючи часу на віддалені поїздки. Якщо ви мрієте про володіння зброєю, ось кроки, які Вам потрібно зробити:

📌 Особисте відвідування магазину: Заплануйте відвідування магазину зі зброєю, який Вас зацікавив. Вам потрібно буде зустрітися з продавцем та поговорити про Ваші наміри.

📌 Збір необхідних документів: Заповніть картку-заяву, яка є додатком 14 до Інструкції. Також потрібна медична довідка (за винятком придбання охолощеної зброї) та довідка про вивчення матеріальної частини зброї та правил поводження з нею (крім охолощеної зброї).

📌 Додаткові документи: Для успішного оформлення документів Вам також знадобиться платіжний документ, що підтверджує внесення коштів за надання послуги. Також потрібно надати копії паспорта (1, 2 та 11 сторінки) громадянина України, а для тих, у кого є паспорт з безконтактним електронним носієм, також потрібна копія паспорта та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання. Якщо фактичне місце проживання відрізняється від зазначеного в паспорті, вам потрібен документ, що підтверджує фактичне місце проживання (наприклад, договір оренди житлового приміщення або свідоцтво про право власності на житлове приміщення).

📌 Фотографії та страхування: Для оформлення документів не забудьте приготувати 4 фотокартки розміром 3х4 см. І якщо ви плануєте отримати дозвіл на носіння та зберігання зброї, необхідно укласти договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності власника зброї (крім охолощеної зброї).

📌 Опрацювання заяви: Після подання Вами документів, продавець магазину займеться опрацюванням Вашої заяви, після чого надішле всі необхідні відомості до поліції для подальшого розгляду.

Готово❗️ Отож, сам процес придбання зброї тепер став настільки легким, що Ваші мрії збудуться швидше, ніж ви гадали! Наші партнери завжди готові привітати Вас у магазині “Захист”, розташованому за адресою Леваневського 47/1, м.Біла Церква 🚗

Команда магазину надасть Вам всебічну консультацію та запропонує якісний товар, який відповідатиме Вашому попиту. Якщо Вам зручніше зв’язатися по телефону, не соромтеся дзвонити за номером ☎️ +38(096) 883-13-17. Чекаємо на Вас — дозвольте зробити Вашу зброєву мрію реальністю 😎