Як вберегти себе від крадіжок?

Пограбування – один із найпоширеніших видів злочинів, який ставить під загрозу вашу безпеку та майно. Квартирні пограбування відбуваються кожен день, і, швидше за все, у вас є знайомий чи родич, який став жертвою цього злочину. У зв’язку з цим зростає попит на системи захисту життя та майна, серед найефективніших є:

1. Відеоспостереження

Установка камер відеоспостереження та їх підключення до смартфона або комп’ютера дозволяє стежити за вашим приміщенням з будь-якої точки світу. Тепер, оперативно реагувати на будь-які непередбачені ситуації та вчасно їх попереджати — реально. Наша компанія надає послуги з консультування, проєктування, монтажу та інсталяції внутрішніх і зовнішніх систем відеоспостереження будь-якої складності, також ми співпрацюємо тільки з провідними виробниками обладнання: Hikvision, Dahua, Uniview.

2. Сигналізація

Наші партнери – Ajax, пропонують безпровідний спосіб захисту у вигляді датчиків проти вторгнення, пожежі, затоплення тощо. Сигналізація надсилає миттєвий сигнал на пульт централізованого нагляду охоронної компанії та Вам у додаток, завдяки чому є можливість вчасно реагувати на підозрілі події. Наша компанія здійснює охорону офісних приміщень, підприємств, квартир, приватних будинків, котеджів та інших об’єктів.

3. Тривожна кнопка

Фізична кнопка або зручний застосунок на смартфоні, що миттєво повідомляє найближчу групу швидкого реагування охоронної компанії про небезпечну ситуацію для забезпечення цілісності майна та об’єкту, а також вашої особистої безпеки.

Усі ці методи захисту є ефективними у боротьбі з крадіжками. Поспішайте забезпечити безпеку вашого майна вже сьогодні!

Для замовлення послуг охорони:

Телефонуйте: +380672363332, +380503158200

Пишіть: m.me/A1.Ohorona