ajax systems

Що ж підготували Вам наші партнери Ajax Systems, представивши несподівану лінійку продуктів охорони? 😎

👉 PRO Desktop 3.4: вдосконалений охоронний сервіс зі звітами про роботу системи

Ajax розширив функціональність PRO Desktop і представив оновлення, яке робить охорону ще ефективнішою — звіти про роботу системи. Дозволяє отримати всю інформацію про пристрої безпеки з першого погляду: стан хаба, рівень заряду батарей, стан зв’язку та інші важливі параметри. Його можна завантажити на локальне сховище у форматі PDF або надіслати на стороннє програмне забезпечення через Enterprise API. PRO Desktop зберігає 5 останніх звітів у Ajax Cloud із миттєвим доступом.

👉 Ajax Ready Safer Pod: нове покоління захисту будівельних майданчиків

Являє собою автономну мобільну та точну систему виявлення вторгнень. Safer Pod відрізнить реальні загрози від перешкод, наприклад, дикої природи, і допомагає уникнути хибних тривог. Вуличні сирени з миготливим стробоскопом забезпечують гучний звук 113 децибелів у разі виявлення зловмисника.

👉 Кобрендований застосунок, для Вашої зручності комунікації з охоронною компанією

Щоразу, коли Ви будете відкривати застосунок Ajax, Вам відкриється можливість взаємодіяти із постачальником охоронних послуг. З точки зору зручності, Ви отримаєте швидкий доступ до контактів і платіжної інформації.

Скоро ці оновлення почнуть функціонувати у всіх точках країни, а ми у свою чергу будемо намагатися впровадити всі інновації від Ajax, щоб зробити нашу співпрацю з Вами ще зручнішою ☺️

Якщо є питання:

☎️Телефонуйте: +380672363332, +380503158200

📩Пишіть в messenger: m.me/A1.Ohorona