клавіатуру K-PAD OLED+ (PUNISHER EDITION)

Наші партнери Tiras Technology, ще з 2014 року допомагають збройним силам України. Наразі компанія бере участь у проекті українських ударних дронів PUNISHER від компанії UA Dynamics 😎

🔸 Трохи інформації про дрони:

Українські ударні дрони PUNISHER можуть літати на дистанцію до 45 км зі швидкістю до 198 км/год. Точність ударів PUNISHER 75-міліметровими 2-кілограмовими бомбами з висоти 400 метрів – 4 метри. Така точність в поєднанні з загальною малопомітністю дрона дозволяє їм наносити несподівані нищівні удари по стратегічних та дорогих об’єктах у глибокому тилу противника – командні пункти, склади боєприпасів, підрозділи протиповітряної оборони, машини командного зв’язку.

🔸 Як допомогти проекту:

Купуючи клавіатуру K-PAD OLED+ (PUNISHER EDITION) від Tiras Technology ви підтримуєте інновації українського ВПК та наближаєте нашу спільну перемогу, адже 100% отриманих грошей йдуть на розвиток проєкту Punisher. Також в комплекті з кожною клавіатурою йде набір стікерів, які покажуть вашу причетність до проєкту PUNISHER.

🔸 Технологія клавіатури:

Клавіатура призначена для керування охоронною системою Orion NOVA – постановка/зняття з охорони, перегляд стану системи та інші базові функції керування. До K-PAD OLED+ можливо підключити два дротових датчика та світлодіод підтвердження. Клавіатура має вбудований зчитувач NFC/Mifare.

Підтримуємо самі і закликаємо Вас до цього.

Беріть участь у допомозі ЗСУ та забезпечуйте себе охороною✌️

Якщо виникли запитання, Ви завжди можете звернутися за консультацією або замовленням до наших фахівців:

Телефонуйте: 🤙🏻+380672363332, +380503158200

Пишіть в messenger: 📩m.me/A1.Ohorona