оновлення аякс

👉 LightSwitch: комфорт і безпека в один дотик

З LightSwitch користувачі системи можуть керувати різними освітлювальними пристроями як на місці, так і дистанційно, через застосунки Ajax. Сценарії автоматизації дозволяють вмикати освітлення за розкладом, в момент зняття системи з охорони або за тривогою — коли світло вмикається, щоб викрити зловмисників і віднадити їх. Плюс, є можливість налаштувати систему так, щоб при активації одного вимикача команду отримували всі вимикачі на об’єкті.

Таким чином, одним рухом можна вимкнути світло всюди. Монтаж вимагає мінімум зусиль. За розмірами LightSwitch ідентичний традиційному європейському вимикачу, не потребує нуля та має змінні лицьові панелі, доступні у восьми кольорах.

👉 FireProtect 2: точність крізь пар, пил та час

Це ціла лінійка датчиків, які забезпечують абсолютно новий рівень технологій пожежної безпеки в житловому секторі. Ajax розробили унікальну димову камеру, яка захищена від пилу та комах. Це означає, що її не потрібно регулярно чистити. В середині маємо біспектральний оптичний сенсор, який здатен розрізняти дим від пари. Другий сенсор в датчику — це термістор. Він швидко розрізняє підвищення температури, що дає суттєву перевагу при горінні синтетичних матеріалів.

Також була презентована розширена версія датчика з додатковим сенсором чадного газу. Обидва датчики мають версії зі змінюваними та вбудованими батареями. Від змінюваних батарей датчик пропрацює до 7 років, а з вбудованими не менш як 10.

Ajax також розробили окремі версії без димової камери — у дещо меншому корпусі. Є різні версії: з сенсором температури, з сенсором чадного газу та з двома сенсорами одночасно. З унікальною димовою камерою, продуманим софтом, різними опціями живлення та наборами сенсорів лінійка FireProtect 2 дозволить партнерам реалізувати найскладніший монтаж не тільки в Європі, а і в будь-якій регуляції світу.

☎️У Вас завжди є можливість зв’язатися з нами для консультації та підібрання для Вас актуального рішення охорони:

Телефонуйте: 🤙🏻

+380672363332

+380503158200

Пишіть в messenger: 📩m.me/A1.Ohorona